Roué Verveer en Bastiaan Ragas vertelden me in de Villa van het Margriet Winter Festival alles over hun nieuwe boeken en optredens… Dat is alweer een jaar geleden. Want vrijdag 18 november gaan we weer! Op naar de Jaarbeurs Utrecht voor het leukste festival van het jaar: het Margriet Winter Festival. Met allerlei artiesten, optredens, schrijvers, workshops en veel kerstsfeer. Het duurt tot en met donderdag 24 november en iedere dag is er een fantastisch programma. Ik ga interviewen (Simone van der Vlugt, Anita Witzier, Gerrit de Jager, Loes den Hollander en Prinses Laurentien…. om maar een paar namen te noemen!), ik ga mijn ‘Kerst met tante Jo’ signeren (dat boekje vol kerstverhalen mag natuurlijk niet aan je kerstinkopen ontbreken!) en er zijn ‘Meets and Greets’ in het columnistencafé. Ik ben er alle dagen, alleen maandag heb ik een dagje vrij. Zie ik je daar? Je mag het niet missen, hè? Dus tot gauw op het Winter Festival!
img-20151118-wa0000