Margriet Winter Festival

Roué Verveer en Bastiaan Ragas vertelden me alles over hun nieuwste boeken in de Villa op het Margriet Winter festval. Dat is dus alweer bijna een jaar geleden… Want donderdag 18 november gaan we weer! Op naar de Jaarbeurs Utrecht voor het leukste festival van Nederland: Het Margriet Winter Festival! Vol artiesten, optredens, schrijvers, workshops en kerstsfeer. Het duurt tot en met donderdag 24 november en iedere dag vind je daar een waanzinnig programma. Ik ga er interviewen (Simone van der Vlugt, Annette Heffels, Christine Otten, Gerrit de Jager, Anita Witzier, Loes den Hollander en Prinses Laurentien, om maar een paar namen te noemen…), ik signeer er mijn ‘Kerst met tante Jo’ (dat boekje mag aan je kerstaankopen absoluut niet ontbreken!) en er zijn ‘Meet and Greets’ in het Columnisten Café. Alleen maandag ben ik een dagje vrij. Graag tot ziens op het Margriet Winter Festival!
img-20151118-wa0000