Voor altijd Sanne

Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. Voor altijd Sanne is alweer het dertiende boek vol belevenissen – hilarisch, romantisch, verdrietig soms – en vol onverwachte wendingen.

Sanne went langzaam aan haar leven met de eigenzinnige thrillerauteur Stef Steensma. Als hij vertrekt om in alle rust zijn boek af te ronden, lijkt hij van de aardbodem verdwenen. Hij blijft zo lang weg, dat iedereen zich zorgen maakt. Sanne rijdt dwars door Frankrijk, op weg naar Montaillou. Daar hoopt ze hem aan te treffen in het huis dat hij heeft geërfd. Het wordt een reis vol avonturen en ontmoetingen, waar ze intens van geniet. Vindt ze Stef terug en vindt ze haar geluk? Sanne weet één ding zeker: Geluk vindt je vooral heel diep in jezelf. In die kracht blijft ze geloven.

Marjan van den Berg is freelance journalist en auteur. Ze schreef naast de Sanne-reeks drie prachtige bundels, Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in!! en Je neemt gewoon een aanloopje, de roman Hmmmmm… en de thriller Joy.

Prijs €20,95

ISBN Paperback 978.908.246.120.6

Publicatie December 2015