Dag Sanne

Het derde deel van de Sanne-reeks.

Sannes leven kent nauwelijks momenten van rust, ook nu beleeft ze van alles. Reina vertrekt met het hele gezin naar het buitenland, Sanne zonder werk achterlatend. Als ook echtgenoot Frank geheel onverwacht zijn baan verliest, lijkt het leven donkergrijs.

Toch lukt het Sanne om de moed erin te houden en Frank uit zijn depressie te trekken. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe levensvervulling: ze kopen een camping! Frank gaat vol energie aan de slag en Sanne probeert de draden van haar oude en nieuwe leven met elkaar te verbinden. Ondertussen zorgt zoon Wichard voor een dubbelzinnige verrassing, lijkt vriendin Yvonne eindelijk het geluk te vinden en veroorzaakt zus Cathy de nodige opwinding.

De belevenissen van Sanne zijn verdrietig, vermakelijk, hartverwarmend, hilarisch en vol onvoorziene wendingen. Gelukkig heeft ze zo’n 650.000 vriendinnen die wekelijks met haar meeleven. Enkele lezersreacties:

 • ‘…ik blijf naar haar verhalen verlangen, over haar en haar gezin. Sanne is echt een vriendin.’
 •  ‘…wat ik vooral bijzonder vind, is dat Sanne altijd zo positief blijft en altijd de zonnige kant ziet.’
 •  ‘Het klinkt misschien raar, maar als ik ergens mee zit waar ik niet goed uitkom dan denk ik vaak: hoe zou Sanne dat aanpakken?’
 •  ‘Ze heeft zo’n heerlijke, frisse, nuchtere kijk op veel zaken.’
 •  ‘Ze kan me tot tranen ontroeren, dan weer schiet ik zomaar in de lach.’

  Prijs€19,99

  ISBN Paperback 978.904.750.577.8 – eBook 978.900.031.672.4

  Publicatie 1998